En ny generasjon forretningsutviklere

Labs er en familie av spesialister innen rådgivning, design, teknologi, markedsføring og analyse. Sammen bygger vi fremtidens kundeopplevelser

service/strategy
service/tech
service/marketing
service/analyze
service/concept

Hele bildet gir
ekte kundeopplevelse

Strategi, teknologi og organisasjon

Er du og organisasjonen din klar for endring?

I Labs vet vi hvordan teknologi og digitale trender påvirker både forretning og organisasjon. Vi vet også at det som skapte verdi i går ikke nødvendigvis er det som vil skape verdi i morgen. Ved å jobbe helhetlig med strategi, teknologi, kunder og organisasjon kan vi tilby ekspertise og tjenester som hjelper deg med å gjøre de endringene som trengs for å sikre fremtidige gevinster.

service/strategy

Teknologi og utvikling

Visste du at vi har magikere på laget?

Vi kaller dem utviklere, men rent praktisk er de magikere. I en verden hvor teknologien nærmest løper i fra oss, øker behovet for å levere gode og brukervennlige løsninger - raskt. Time-to-market kan avgjøre om du vinner konkurransen eller ikke. Det er behovene som skal bestemme teknologien, og ikke omvendt. Ved hjelp av de riktige metodene, teknologivalgene og utviklingspartnerne, sørger Labs for at du alltid ligger ett steg foran konkurrentene dine.

service/tech

Digital markedsføring

Treffer du målgruppen din i riktig kanal til riktig tid?

Å tiltrekke seg kunder og bygge kjennskap til merkevaren din er blitt vanskeligere i en stadig mer sammenkoblet verden, og krever at markedsføringen i stor grad blir drevet av data. Med de beste verktøyene fra blant annet Google, kombinert med kontinuerlig analysearbeid basert på sanntidsdata, driver Labs målrettet og kostnadseffektiv markedsføring som treffer kunden din på det riktige tidspunktet.

service/marketing

Innsikt og analyse

Hva om du bruker dataene dine til å ta beslutninger om det som kommer, i stedet for å kun se tilbake på det som har vært?

I Labs jobber vi kontinuerlig med innsikt og analyse for å kunne påvirke fremtiden. Data er nemlig ferskvare.

service/analyze

Konsept- og tjenestedesign

Hvem skal vi lage hva for, og hvorfor?

Med riktig innsikt designer Labs konsepter og tjenester som treffer målgruppen i ditt marked. Vi er opptatte av at du skal ha en gevinst av jobben vi gjør. Forretningsutvikling og brukeropplevelse går best hånd i hånd.

service/concept