Labs er Keyteq, Digitality og Keyteq Marketing Technologies

Vi er en familie av spesialister innen rådgivning, design, teknologi, markedsføring og analyse. Flere gode ideer og løsninger skal få lov å maksimere sitt potensiale. Det gjør en ved å se hele bildet. Det vet kunden. Og det vet vi i Labs. Sammen bygger vi fremtidens kundeopplevelser

Labs har 40 ansatte og en årlig omsetning på 80 mill.

Petter og Line jobber Gruppe jobber

Keyteq gjør digital rådgivning og strategi, utvikling, design og markedsføring. Vi har levert tjenester for en rekke kunder og bransjer innen digital forretningsutvikling, markedsføring, nettsider, app-er m.m.

Les mer om Keyteq

Digitality er et konsulentselskap som består av erfarne mennesker med stor nysgjerrighet og godt over gjennomsnittlig digital entusiasme. Vi samarbeider med kundene våre om å skape verdi. Derfor legger vi vekt på en helhetlig tilnærming til kundeopplevelser, teknologi og organisasjonsutvikling.

Besøk Digitality her

For å gi bedrifter mulighet til å ha kontroll på sine egne markedsføringsdata, tilbyr Keyteq Marketing Technologies lisens på Google Marketing Platform. Google Marketing Platform inneholder noen av verdens mest brukte verktøy innen digital markedsføring og analyse.

Få mer informasjon her